Levelezon vagy nappalin eri meg jobban az egyetem. Hallottam mar hogy levelezoseket jobban szivatjak ez igaz?
Párom a BA-t nappalin, az MSC-t levelezőn végzi.
Véleménye: a nappali sokkal részletesebb,jobb szakemberré váltak mint azok, akik levelezőn voltak, kevesebb anyagot kértek számon
Levelezőn normálisabbak a tanárok mert tudják hogy sokan azért leveleznek mert munkájuk van ésvagy családjuk. Nem szivatjak őket.
Ellenben azt mondta, a levelezős tananyag és a számon kérés egy vicc. Egy majom is elvégzi így.
(Villamossmèrnöki kar)
*javítok mert telefonról írtam:
*,OTT kevesebb anyagot kértek számon (mármint levelezőn van kevesebb, nem nappalin).
-s
első diplomát érdemes nappalin, utána viszont a munkatapasztalat a legfontosabb, tehát levelezőt válaszd, és dolgozz mellette
a hasznos dolgokat úgysem az egyetemen fogod megtanulni, hanem élesben a cégnél
Ha időd engedi akkor a nappali, de az sokkal szivatósabb (BSc). Van 1-2 levelező ami hasonlóan nehéz a nappalinál, mert vizsgán van beugró, ugyan azt kérik számon de még mindig könnyebb egy levelező képzés, mint nappali (BSc).
Pl. nekem a mester levelezőn volt de a nappali képzést elindították és együtt volt minden egyes órájuk a levelezősökkel. Ugyan az volt a képzés csak a diákigazolványa volt jobb a nappalisnak, diplomában nincsen benne, hogy min végeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!