Corvinuson, Turizmus-vendéglátás szakon hogy tudom összerakni az óráimat?
Elsősorban az érdekelne, heti hány órám lesz kb, illetve ezeket hogyan tudnám összerakni úgy, hogy heti 3-4 napra essenek, mivel dolgozni is szeretnék. Most fogom kezdeni az egyetemet, nincs semmi tapasztalatom. Esetleg aki erre a szakra jár, mondana véleményt?
Előre is köszi, minden normális válaszra megy a zöld pacsi :)
Szia!
Ne haragudj, hogy nem közvetlenül a kérdésre válszolok. Én is pont ide jelentkeztem, úgyhogy engem is érdekel a téma :)
Nekem van közvetlenül ide járó ismerősöm, ő alapvetően szereti, bár azt mondja, a matekos tárgyak nehezek. (Ő csak töriből emeltezett, matekból faktra sem járt.)
Én sem ezen a szakon vagyok, de szerintem össze tudod állítani így. A G karosok kb ugyanazokat tanulják mind, így rengeteg gyakorlat van, meg sok tárgyból engednek a gyakorlatok között átjárást így ha nem sikerül oda felvenned ahova szeretnéd tudsz menni máskor is gyakorlatra. A Neptun power uppot tudom esetleg ajánlani azzal egészen jól lehet órarendet tervezni, meg eltárolni a kurzust hogy tárgyfelvételnél gyorsabb legyen.
De az egyetemen honlapján lehet már fent vannak az operatív tantervek így meg tudod nézni pontosan mennyi meg milyen óráid vannak. (vagy a tavalyi ad egy nagyjábóli képet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!