Mennyi az esélye, hogy felvesznek? 331 pontom van, tavaly a ponthatár 280 pont volt, viszont idén 74-el többen jelölték ezt a szakot első helyen mint tavaly. A felvehető személyek száma a felvi.hu szerint 200 fő. (261-en jelölték meg első helyen).
UI.:(Tudom, hogy konkrét biztos választ senki sem tud adni, de vannak itt nálam felvételiben jóval tapasztaltabb emberek akik válaszának köszönhetően talán enyhíthetem az izgalmam. :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Ezek alapján az infók alapján én azt mondanám bent vagy. A 280 nem az előre meghatározott pont volt? Túl kereknek tűnik nekem :D
Szia!
Köszönöm a választ! :) Mérnökinfó szakról lenne szó. Viszont a több jelentkező nem befolyásolja nagyban ?
Szia!
Köszönöm a választ! Viszont azért én feltételezem, hogy aki jelentkezik egyetemre azért csak úgy kalkulál, hogy olyan 280 pontja minimum legyen vagy nagyot tévedek ? :D
Szia!
Ezt mondjuk annyira nem értem.. Hiába annyi a ponthatár ha az illető akkor amikor jelentkezik még meg sem írta az érettségiét honnan tudná hogy nem lesz neki 280 ? :D
Szia!
Igen! :) Engem igazából az AUDI-s duális képzés vonzott.. Az ottani felvételi hála égnek sikerült és remélem nem itt bukok el. :)
Köszönöm a válaszod és neked is sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!