Felvi.hu-ra meddig kell felkerülni a pontszámoknak? Közeleg a július 12. és van, aki ez alapján döntene sorrend módosításról.
Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 21:14
1/8 anonim válasza:
Miért kellene ezt figyelembe venni a sorrendnél?
2/8 anonim válasza:
Akár 12-én is felkerülhet, nincs erre időkorlát, de pár nappal előtte már tuti fent lesz.
3/8 anonim válasza:
De tényleg, ez mit befolyásol? Nem fogod tudni még 12-én a ponthatárokat. Addig meg a pontszánító kalkulátorral ki lehet számolni.
4/8 A kérdező kommentje:
Mert pl ha nincs pontszámom, annak milyen oka lehet, pl. vmit nem fogadtak el. És első helyre akarom rakni, de nulla ponttal minek.
2019. júl. 2. 21:40
5/8 anonim válasza:
Az nem jelenti azt, hogy nincs rendben, ha az érettségit várod, akkor azzal nem kell foglalkozni.
6/8 anonim válasza:
De amúgy a pontodat meg már most is ki tudod számítani. Így nem érhet meglepetés ha majd megjelenik a felviben.
7/8 anonim válasza:
Hát számold ki a pontokat, ha ennyire érdekel és kész. Nekem tavaly határidő után jelentek csak meg pár nappal.
8/8 A kérdező kommentje:
Na végre. 11-én azaz ma megjelent a pont.
Tudtam, hogy mennyinek kell lenni, de aggasztott, hogy miért nincs ott, holott február óta be volt küldve minden papír.
Azt hittem, vmi hiba csúszott be.
Juhé.
2019. júl. 11. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!