Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a Janusról a véleményetek?...

Mi a Janusról a véleményetek? Baranya megyeiek írjanak! Bővebben lent. Fontos!

Figyelt kérdés
Most megyek 8.-ba és gondolkodni kell azon, melyik gimibe menjek. Én a Janusra gondoltam. Aki járt oda, mi a véleménye, milyen nyelveket lehet ott pontosabban tanulni?
2010. júl. 9. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

A nyelvekkel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert csak arról tudok mesélni (németet meg angolt biztos lehet ott tanulni), hogy a barátaimnál mit tapasztaltam, akik oda jártak.

Szerintem a reál tárgyak ott nagyon erősek. Az egyik barátom fizikából meg matekból emelt szintű érettségit csinált, 90% fölötti eredménnyel, és angolból is felsőfokú nyelvvizsgát tett az ottani tanár felkészítésével.

Egy másik szintén matekból emeltezett, és ő még németből nagyon jó.

Szerintem elég erős gimnázium, és elismert is, nekem mondjuk fontos az iskolák szellemisége is, tehát én nem állami intézményben végeztem el a középiskolát.

2010. júl. 11. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Én matektagozatra szeretnék menni, 8. év végén alapfokúzok németből, de min. középfokút szeretnék, szóval németet biztos szeretnék tanulni.

Mégegyszer köszönöm.:)

2010. júl. 11. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs mit, sok sikert! Na, ha matekra akarsz menni, akkor én biztos hogy a Janust ajánlom!

Szerintem nem érdemes alapfokút tenni németből. Felesleges pénzkidobás, mert úgyse kapsz sehol semmit egy alapfokú nyelvvizsgáért! (Ez csak az én véleményem, persze azt csinálsz amit akarsz.)

2010. júl. 12. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Épp ma beszéltem némettanárommal, hogy novemberben alapfokúzok, év vége felé meg középfokúzok. De amúgy most nem azt mondom, hogy semmiség az a 18.000 Ft, de nálunk a német önkormányzat fizeti ki.

És igen, Janusba én rettentően szeretnék menni. Csak ahogy olvastam az oldalukon német, angol és francia nyelvek vannak. Én pedig nagyon ragaszkodom az olaszhoz. Nekem nagyon tetszik az a nyelv. De majd nyíltnapon kiderül. Köszi szépen a segítséget!

2010. júl. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!