Emelt szintű érettségim jobb lett a középszintűnél, van teendőm ilyen esetben (bővebben lentebb)?
Figyelt kérdés
Pár éve töriből középszinten érettségiztem, viszont a szak, ahová felvételiztem, megköveteli az emelt szintűt adott tárgyak egyikéből, így töriből szintemelőztem, ennek százalékos eredménye jobb lett, mint annak idején a középnek. Hülye kérdés, de biztosra szeretnék menni, tehát: ilyen esetben jeleznem kell, hogy ezt írják be, vagy ha jobb lett, automatikusan ez fog számítani? Azért kérdezem, mert egy másik tárgynál, amiből szintén szintemelőztem anno, fordítva sült el, akkor nyilatkoznom kellett. Válaszotokat előre is köszönöm! :)2019. jún. 30. 13:23
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én is szintemelőztem , de én magyarból. Nekem automatikusan az emeltet vették figyelembe, mivel a szakon feltétel. Magyar és törit nézik, ezekből egyiket emelt szinten kell teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!