Van olyan szabály, hogy teljesítetlen tárggyal nem adható diploma?
Figyelt kérdés
SZTE-BTK, akárhány szabályzatot elolvastam, nem kaptam egyértelmű választ a kérdésemre. De az is érdekelne, hogy esetleg más egyetemeken hogy van ez.
Nem kötelező tárgyról van szó, hanem kötelezően választhatóról. Egy bizonyos tárgycsoporton belül kell 6 kreditet megszerezni, ami 3 db 2 kredites előadást jelent. Ha ez az egy tárgy egyáltalán nem sikerül, akkor ha ezen kívül ugyanúgy megcsinálom a 6 kreditet a tárgycsoporton belül, akkor kaphatok diplomát? Vagy van olyan szabály, hogy nem lehet teljesítetlen felvett tárgy?
2019. jún. 27. 15:35
1/6 anonim válasza:
Ha megvan amúgy a 6 kredit akkor nem számít, ha valamelyik kötelezően választandó nincs meg pedig egyszer felvetted.
2/6 anonim válasza:
Ami a tantervbe elő van írva, annak kell meglennie. Nem tudom egyébként a BTK-n mi lehet olyan amit nem tudsz megcsinálni, mikor az ilyen komolytalan szakot minden idióta elvégzi. Mellesleg BTK-n legalább a szövegértésig illene eljutni, de van akinek ez sem megy...
3/6 anonim válasza:
2# Te beszélsz szövegértésről mikor leírta a kérdező hogy kötelezően VÁLASZTHATÓ a tárgy?! Tudod mikor van pl 6 lehetőség és 4-et csinálj meg. Gondolom felvett egyet ami nem sikerült és helyette mást választana de aggódik ha már egyszer felvette nem-e kell belőle aláírást szereznie. Fikázás helyett előbb próbáld értelmezni a leírtakat.
4/6 anonim válasza:
Ha ez az a harom tárgy filozófia könyvtár es társadalomismeret akkor nem kaphatsz. Ezt minden BTK-s nak teljesíteni kell ha jól tudom kivene a pszicho meg meg valami. Ha ezek nincsenek meg az gaz de ha a masik kettő nincs meg nalam szak1 szak2 akkor az nem problema viszont ezzel azok nem helyettesithetőek.
5/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm, a második pedig úgy látom, osztozik az én szövegértési problémáimban. Vártam a tipikus bölcsészgyalázó kommentet, köszönöm, hogy nem hagytál cserben. :)
2019. jún. 27. 19:18
6/6 A kérdező kommentje:
19:16 Nem arról van szó, azok amúgy is kötelezőek, de már megvannak. Az egyik nyelvszakon a kultúra/történelem tárgycsoporton belül sikerült belenyúlnom egy brutál nehéz előadásba, ezért ha nem sikerül, akkor nem erőltetném tovább.
2019. jún. 27. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!