Mindig gyengém volt a magyar, rommá tanultam magam rá az elmúlt három hétben húszból tizennyolc tétel stabilan ment, ma meg tegnap mintha már semmire nem emlékeznék. Eszméletlen frusztrált vagyok már tőle. Ezen fog múlni a felvételim ezek szerint? Hogy meghasalok e irodalomból?... akkor hiába volt a nyelvvizsga meg az emelt info.
Bárkinek bármi ötlete megnyugvásra vagy teljesítmény javításra? Marha sokat tanultam mégis folyik össze a dolog. Elkezdtem átnézni de félek nem lesz elég...
Én mindig akkor vagyok nyugodt, amikor úgy megyek vizsgára, ha azt érzem, hogy semmit nem tudok (persze csak ha tanultam rá). Nem tudom miért van, de magamon mindig azt tapasztaltam, hogy a vizsgák előtt szinte semmit nem tudok felidézni a tanultakból, akkor mindig jól sikerülnek :)
2019. jún. 23. 19:36
2/6 A kérdező kommentje:
Emelttel így voltam aztán nem tudtak lelőni szóbelin. De egyszerűen a magyart annyira utálom, megutáltatták velem az elmúlt négy évben, hogy csak átakarok vergődni belőle hiába tanultam magam rá rommá... duplázással is jó leszek elég jó lett az emeltem és a matek. Végre tanulhatnék olyat ami érdekel is (beágyazott rendszerek). De holnap még mindig ezzel a retekkel kell kínlódnom és imádkoznom se nem blokkolok le, se nem rántanak meg belőle... :( Pedig jók az írásbelijeim, matek 71, emelt min 70%, töri 90% angol 90% eddig.. de a magyar írásbelin is csak 61%... nagyon utálom a tanárunk meg bír ugyan de szigorú és hamar elveszti a vérmérsékletét.
2019. jún. 23. 19:44
3/6 anonim válasza:
Érettségin csak nagyon indokolt esetben buktatnak, nem lesz semmi baj, főleg, ha duplázol és tudják, hogy úgysem fog kelleni a magyar.
2019. jún. 23. 21:20
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem!
Hát azt tudják, hogy vagy jegyekkel (100-ból 87 az évvégi jegyek pontszáma) vagy emelt inf + matek duplázás. Magyar tanárom legalábbis biztos, tudja az emelt eredményem nem tudom melyikőnk volt boldogabb mert pont összefutottunk, de attól még olyan mint a vídia órán egy kis dadogás és már hármas alatt voltál, még egy kis pontatlanság és megkérdezte tudod e...
Már csak két tétel az ami picit halál... egyiket reggel még a buszon átolvasom a maradék egybe meg csak nem nyúlok bele. :)
2019. jún. 23. 21:56
5/6 anonim válasza:
Végül hogy sikerült?
2019. jún. 25. 18:17
6/6 A kérdező kommentje:
Kimondottan jól, matek 71, angol 88, töri 90, magyar 74 (nagy mumus volt pedig) szakmai infó 86 és emelt info 73. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!