E-felvételi-n ma csatoltam a 11. -12. es bizonyitványom, az érettségi bizonyitványom van még teendőm? Határidőn belul cselekedtem?
“Fontos!
Adatmódosításra, még hiányzó dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2019. július 10-ig 12-ig van lehetőség (a határidő meghosszabbodott).”
Konkrétan az első két cikk a felvin a hiánypótlásról szól.....keresni sem kell.
A felvételi rendszerben tudod nyomonkövetni a dolgot, ha elfogadták és minden oké, akkor a “feldolgozva” feliratott kell látnod a csatolt dokumentumok, illetve az eredmények mellett. Ha valami hiányzik, kapsz felszólítást, ha nem, nincs teendőd.
Az egyetemi jelentkezés es érettségi jelentkezés határideje februárban lejárt, mostmár csak a dokumentumok pótlására van lehetőség. Vagy harminc e-mailt küldenek ezzel kapcsolatban...
Bizi, nyelvvizsga es igazoló papírokat kell be küldeni, az érettségi megvan nekik rendszerben.
Nem tudom mi az átláthatatlan az oldalon, mindennek logikus helye van, es mindenről mindent leírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!