Mennyi idő, míg túlteszem magamat a sérüléseimen?
Miféle "sérüléseiden"...???
Ne röhögtess már, egyetemre jártál, nem háborúba... :D :D :D
Elképesztő mennyire nyikhaj emberek vannak...
Köszönöm szépen második válaszoló, teljesen egyetértek Veled.
Az első válaszolónak meg üzenem, hogy szerintem próbáljon meg felvételizni egy jogi karra, és ha nem esik ki féléven belül, akkor írjon újra.
És komolyan egy életreszóló traumát okozott, hogy pár hétig keveset aludtál?
Nem tudom sírjak vagy nevessek inkább.
Én megértelek.
Nekem is volt egy időszakom az egyetemen (csak a közepén, nem a végén), amikor úgy éreztem, összeomlok. Mert azok kedvéért, akik most itt elég lekezelőek, nem az a baj, hogy sokat kell tanulni, hanem elég sok a stressz. Nálunk pl. állandóan azt szajkózták, hogy "meg fogtok bukni", elég sokat is húztak, és az alattunk lévő évfolyamnak más mintatanterve volt, tehát elég nagy bajba került, aki mégis csúszott, és voltak, nem kevesen. Szóval évekig ott lebegett felettünk, hogy a bukás nem annyi, hogy csúszol egy évet. Ráadásul sz*r volt az oktatás, főleg a gyakorlatok, de számonkérés, az persze volt!
Szerintem is pihenj egy keveset, de azért szabj magadnak valami határidőt, amikor elkezdesz komolyan munkát keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!