Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » OKJ-s képzésen pótvizsga?

OKJ-s képzésen pótvizsga?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Okj-s képzésem 1 évében vagyok egy tantárgyból ugy huztak meg hogy 2 hétig igazoltan betegen távollétben teletoltak eggyesekkel olyan odlgozatokra amiket meg sem írtam :D

De pótvizsga én még életlemben nem hallottam olyat hogy ha 14-én vége a tanításnak 20-án legyen a pótvizsga Juniusban.

Valaki ügyesebb (google nem volt most a legjobb barátom)

TUdna linkelni egy jogszabályt vagy bármit hgoy törvényes e tanitás után nyári süznetben a tanitás utolso napaj után 6 nappal vizsgázni egy éves anyagból? (erre lehetetlen felkészülni az is aki félévkor jött és úgy buktatták meg h a tantárgyat még nem is látta nem is értem h vették át megbuktatással ha a szintfelmérőkön átmetn nem bukhatott volan meg olyanból amin nem volt ott mert másik képzésen volt...)

Kérlek segítsetek

2019. jún. 16. 19:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!