Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek hogy fog alakulni...

Szerintetek hogy fog alakulni a 2019-es ponthatár?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyenek lesznek a ponthatárok gyógypedagógiánál? Növekedni fognak a pontok a 2020-as szigorítások előtt? Tudom hogy a jelentkezők eredményei fogják meghatározni a pontszámokat. Csak tippek hogy az egyes gyógypedagógiai szakoknál kB mi lehet majd a ponthatár? Már nagyon izgulok és kíváncsi vagyok a véleményeitekre! :)

2019. jún. 16. 16:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%
Nekem az a véleményem, hogy minden szakon meg kellene hivatalból állapítani egy minimum ponthatárt. Ez a 280 pont (kötelező minden alapszakon) szerintem nagyon alacsony. Legalább 320-340 pontra kellene emelni.
2019. jún. 30. 21:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó a minimum ponthatár csak ott érvényes ,ahol nincs túljelentkezés ,ahol az van ,ott nagyon nagy mák kell ahhoz hogy te minimum pontal bejuss , az esélyt mindenkinek megakarják adni ,az érettségi nem tükröz semmit ,aki egyetemista az teljesen tudja ,hogy nem az lesz jó tanuló egyetemen aki 500 pontot ír ,hanem aki élettapasztalatilag van olyan szinten ,hogy önálló legyen.
2019. jún. 30. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!