Le lehet diplomàzni ha csak havonta 1x vagyok itthon?
Na szóval, iskolától függ
Van, ahol minden szombaton van óra, van, ahol kéthetente péntek-szombat. Van, ahol 6-szor kell bemenni, 3 napra.
Elvileg levelező gyakorlati óra nincs, csak konzultáció. Elvétve akad 1-2 kivétel. A konzultációkról nem probléma, ha hiányzol. Viszont vannak ZH-k évközben is, ott viszont ott kell lenni. Ugyan van pót ZH, de ott már nem figyelnek az óraütközésekre.
Vizsgaidőszakban meg főleg nehezen raknád össze.
Szerintem van erre lehetőség.
Például, van a Gábor Dénes Főiskolának és a Kodolányi János Egyetemnek távoktatási képzései. Ott éppen azt hirdetik, hogy e-learninggel ezek megoldhatóak.
Nyilván nem a legnevesebb egyetemek, de szerintem egy próbát megérhet, kérdezősködj otthallgatóktól, hogy hogyan működik a távoktatás.
Illetve, németül mennyire tudsz? Mert a Fernuniversität in Hagen szintén távoktatásban szerezhető diplomával hirdeti magát. Remélem tudtam picit segíteni :)
Gábor Dénes és Kodolányi csak akkor jöhet szóba, ha már megvan a helyed, és csak valami papír kell. Azzal elhelyezkedni nem épp egyszerű.
Kamionozás mellett nem igazán megoldható a suli; esetleg akkor lehetséges, ha nem sietsz vele, és nem gond, ha 5-6 évig jársz alapszakra (sokan így vannak vele, mert vizsgára, gyakszira nem tudnak eljönni melóból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!