Hogy lehet romaniaban ukrajnaban a gyerekek kulfoldi iskolakban mar 8. osztalyban programozast tanulnak, es kozepiskolaban mar differencialegyenletek oldanak meg? Itthon meg el vagyunk maradva.
8. osztályban max ilyen pythonos/pascalos marháskodást programozhatnak.
Integrál, derivál pedig egyetemi tananyag, vagy lehet matematika fakultáción tanulni, ha az ember emeltezni akar.
Középszinten minek?
Romaniában lakok s 8.-ban még info óránk se volt, nemhogy programozzunk. Azt se tudtam mi az a programozás. 9.-ben futtattunk Turbo Pascalt DosBox alatt, s abba írtunk ilyen hülyeségeket, de 11.-ben még az se volt, a HTML volt a ,,legnehezebb''. 11.-ben deriváltunk, 12.-ben fogunk majd integrálni, differencialegyenletekről meg még nem is hallottam.
Persze ez osztálytól függ. Én természettudományok osztályban vagyok, matek-infón C++ -nak, de a humán profilú osztályokban még ennyi sincs mint nálunk, sőt 11.-től matek órájuk sincs, számítástechika meg max heti 1.
Így miről is beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!