Hiba, hogy Debrecenbe (DOTE ÁOK) ba jelentkeztem a Semmelweis Egyetem helyett?
Sziasztok!
Úgy néz ki meglenne a pontom SOTE-ra is , SOTE ÁOK-ra, de én Debrecenbe jelentkeztem eredetileg, mert közelebb van.
Viszont itt oldalon is találkoztam ezzel a linkkel, volt amit itt tettek közzé:
Ezek szerint Debrecen az ami a rangsorban leghátrébb van. Semmelweis Egyetem meg a top1 Magyarországon.
Hibát vétettem? Inkább a Semmelweisre kellett volna jelentkeznem még ha messzebb is van?
Azt hittem eredetileg nem lesz meg a pontom, de most úgy néz ki mégis.
Előre kösz a segítséget.
Ha van tapasztalatototok írjatok!
Te vagy a vidékizős/Semmelweis név az orvosi? Törölték azt a kérdést.
Képtelen vagyok még egy ilyenbe belekezdeni🙄
Igen. Hatalmas nagy hibát vétettél, az egész jövődnek annyi. Egy DOTE-s diplomával max. abban reménykedhetsz, hogy valami kis faluban el tudj helyezkedni, de legalább a diplomád miatt nem kell aggódnod, mert vidék lévén 100x könnyebben meg fogod szerezni, mintha a SOTE-n tanulnál, hisz köztudott tény, hogy a SOTE-n 6 év alatt agysebészt képeznek belőled, mert ugye az a SOTE, Debrecenben meg 6 év alatt csak egy általános orvosi diplomát kapsz.
Én a helyedben visszavonnám a jelentkezést, várnék egy 1 évet, aztán újrapróbálkoznék (nem akarok ilyen csoporttársat, mint te).
Mind a 4 orvosi kar kiváló, egy percig se bánd a Sotét.
Orvosinál nincs jelentősége, hol végzel, csak végezd is el...
Nem jelöltem sotet mert csak 3-t jelöltem abban meg nincs benne.
Többieknek, nem tudom mit unnék?
Iden érettségiztem. Bármi segítséget vagy tippet megköszönök :)
5-dik valoszolo, ezt hogy érted???
Most remélem csak viccelsz.
Rohadt nagy hibát vétettél,életed végéig bánni fogod ezt. Nem is értem,hogy miért nem jelölted meg...
Vidéki egyetemek mind rosszak,max.segédápoló lehetsz a diploma megkapása után.
Egy POTE-s,aki nem bánta meg,hogy idejár(bár most másodév vége van és kezdem elveszteni a motivációmat) és a SOTE-ra is besétált volna😊😘 szóval ha majd addig eljutsz a DOTE-n,mint ahol most én tartok,akkor gondolkozz el azon,hogy most miért nézed le a vidéki egyetemeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!