Orvosok, orvosisok, ti nem voltatok anno berezelve hogy mi lesz ha nem megy az egyetem?
Jó pár ismerősöm most vizsgázik az első évében, és sorra húzzák meg őket, pedig becsülettel tanultak.
Honnan tudom hogy van e elég IQ-m, értitek, van e elég gógyim hogy megcsinálják?
Üdv. Egy orvosira jelentkező
Tapasztalatok is érdekelnek
Nem. Most egyetemistaként viszont félek tőle.
Egyébként egy-két bukás nem a világvége, szerintem kb. nincs is olyan az egyetemen, aki ne bukott volna már.
Azért félek, mert tavaly nem jutottam be, idén még épp hogy be fogok csusszanni.... És azon gondolkodtam hogy ez nem e lehet hogy egy jel h nem ott van a helyem.
Igazából a kémiát nagyon szeretem, sajnos a vizsga eredményemen ez nem jött át, a bioszban pedig nagyon szeretem az embertant, kifejezetten foglalkoztat a rajzolás terén az anatómia...
A matekkal volt mindig gondom, de abból is tudtam 4-5 l-t produkálni ha sokat gyakoroltam
köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam :D
most tolhatom tovább a bioszt mert kedden vizsgázok :D
remélem bejutok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!