Tényleg olyan a BGE-PSZK, mint amilyennek mondják?
Hat igen. nem tudom felfogni.. akkor olyan emberek jarnak erre a karra, akik eleve nem szeretnek/nem tudnak tanulni, vagy lusták? Nem hiszem el, hogy egy átlagos képességű ember nem képes tanulni mert képtelen leülni a seggére tanulni. Vagy azért választják ezt mert milyen divat a gazdasági szakokra járni és csak csússzunk át 2essel módjára végezzük el és kövessük a tömeget?
annyira furcsa..tényleg nem hiszem e.
akkor olyan emberek jarnak erre a karra, akik eleve nem szeretnek/nem tudnak tanulni, vagy lusták?" - Azért ez így erős túlzás, sokan vannak akik rendesen tanulnak és jó jegyeket szereznek. Nagy a létszámkeret, sok hallgatót felvesznek, viszonylag könnyű bejutni ezért tényleg bekerülnek olyanok is akik lusták tanulni. De elég bosszantó hogy az ilyenek miatt folyton leszólják meg lenézik az egyetemet, mikor egy részük az első év után el is tűnik az egyetemről a többiek meg agyon vissza csúsznak. Abban is igaza van az egyik hozzászólónak, hogy sokan diákmelóznak/gyakornokok és ezért jut kevesebb idő a tanulásra.
A gazdasági szakok összességében nagyon mennek most, de teszem hozzá jogosan. Viszonylag könnyen elvégezhetőek, jók az elhelyezkedési esélyek és a fizu se rossz, pedig már jópár éve mondják hogy milyen tömegképzés lett. Én se azért végeztem psz-t mert ez volt a gyerekkori álmom, hanem mert jó karriert lehet erre építeni. Nyilván a többségnek ez szimpatikusabb, mint éveket szenvedni mérnökin vagy minimálbéren tengődni bölcsészként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!