BGE-PSZK-n milyen idegen nyelvek válaszhatóak és hogy működik a nyelvoktatás?
Ismerősöm nagyon rég járt oda és ezért az infók valószínűleg nem relevánsak már.
Ha jól tudom a Pénzügy és Számviteli Karon csak angol, német, francia és orosz nyelvek tanulására volt/van lehetőség. Ez igaz?
És ezek "csak" szakmai nyelvek vagy általános nyelvi kurzusok is vannak?
A Külkereskedelmi Karon nagyon sokféle nyelv van? Esetleg PSZK-sként lehet felvenni onnan is órákat?
A PSZK-n már az első évtől lehet vagy ajánlott elkezdeni idegennyelvet tanulni?
Ugye az első nyelvből amit korábban tanultunk tanácsos a szakmait, második nyelvet viszont lehet a nulláról kezdeni ott?
Azt melyik szemesztertől szokták elkezdeni?
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
2-es:
Mikor jártál oda?
PSZK-ra, ugye?
Szia en jelenleg masodeves vagyok es tul vagyok ketto angolos tantargyamon. Azt, hogy milyen nyelvet szeretnel tanulni fugg attol hogy rajtad kivul hanyan akarnak meg ugyan azt a nyelvet tanulni. Jelenleg nemet oktatas es az angol zajlik ugy hogy ez ne van epitbe a tanmenetbe, es ha van ra igeny es megfelelo letszam hogy inditanak meg egy masik nyelvu targyat. Sajnos en anno franciat akartam tanulni, de nem voltunk annyian hogy egy kulon csoport induljon. De van ingyenes nyelvtanfolyam bar nem tudkm hogy hol, de ott tobb vele keleti nyelveket tanulhatsz japantol kezdve a kinaiig.
Angolrol csak annyit mondanek hogy en csak olyan szavskat tanultam ami a gazdasaghoz kapcsolodik. Szal inkabb a szokincs az ami fontos mint a nyelvtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!