Járt már valaki így szakdolgozattal?
Figyelt kérdés
Igazából egy már stabilan működő eszközről írtam, aminek valótlan hibákat generáltam, és az ezt megelőző gép hibáit felhasználva beleépítettem a jelenlegibe. Szóval jó lett a szakdolgozatom, mivel a konzulens és a témavezető elégedett volt vele, viszont az opponens épp adott rá egy kettest. Most szégyellem magam, hogy vajon rájött, hogy a dolgozatom, ami egyébként még kivitelezhető is volna, teli számításokkal, csak ezt a szintet ütötte meg. Mehetek államvizsgázni, de nem sokára védés, mégis, hogy magyarázzam meg az opponensnek, ha egyáltalán eljön a védésre, hogy igenis volt értelme egy modernebb eszközt létrehoznom. Járt már valaki így, a szakdolgozata, aminek van valóságalapja, de egy nagy kamu? Bárki is leellenőrzi azt, hogy az adott helyszínen megnézze, "ugyan miről is írt és igaz-e" a hülye hallgató?2019. jún. 4. 15:19
1/2 anonim válasza:
Ha jól értelmezem akkor ez egy mérnöki szakdolgozat. Én azt gondolom, hogy mérnöki, és sok más szakdolgozatban is akkora lódítások vannak, amit nem szégyell az ember. Persze van amikor rájönnek, és előfordul, hogy épp ráírnak egy kettest, de ezt általában az említett opponensek teszik. Simán belefér, hogy akár 3 jeggyel lejjebb kanyarítják az érdemjegyet. Egyébként az is meglehet, hogy a két tanárnak van összeférhetetlensége egymással, ami miatt most te szívod. Az is meglehet, hogy csak nem tetszett neki a téma, vagy nem kellő odafigyeléssel jártad körbe. Az az egy biztos, hogyha annyira nagyon pocsék lenne, akkor nem engednék, hogy megvédd. Még akkor sem, ha az opponens elégtelet akart rá adni, csak külső támogatásokkal kaptad meg rá kettest. Tudok olyan szakdolgozatról, ami pocsék volt és ötös, és olyat is, amiben rengeteg energia volt befektetve és nem érte el a kettes szintet. És, hogy te aggódsz amiatt, hogy rájöttek, hogy ez kamu és ezt le is ellenőrizték? Ez a te bajod, de szerintem senki sem fogja ezt ellenőrizni, és mindez ki is derül sem akkora baj. Elárulom neked, hogy döntő többségben ilyenek vannak, és sok benne a kamu....
2/2 anonim válasza:
Pofára megy az egész... Nekem védeni se kellett mert konzulensem benn volt vedesnel a bizottsagban, csak viccelodtek 5 percet és kiengedtek vedesrol egy otossel. Masnal az is probléma volt,hogy ranezett a diajara vagy nem eleg folyekonyan mondta a szöveget. Egyébként nálatok nem lehet kulsos emberrel elbiralni? Nálunk pár tanár javasolta is négyszemközt mert a legtöbben ge*i módon osztalyoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!