Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elte matematikus szakon, aki...

Elte matematikus szakon, aki nem Speciális matekra járt középiskolában (pl Fazekas, stb) azoknak mennyire elvégezhető a szak?

Figyelt kérdés
Pl. Oktv 1-2. Kategóriás feladatok mennek, de a 3., speciális matekosnál a feladat megértése is nehéz, ebből kövketkeztetek, hogy ég és föld a kettő közötti különbség.
2019. ápr. 29. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem erdekel honnan mesz.

Ha feltudod venni a tempot akkor nem lesz baj, hajra elte-s vagyok, msc, kombinatorika intezet.

2019. ápr. 29. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg pár tippet tudnál adni az egyetemhez?:)
2019. ápr. 29. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mire lennel kivancsi?

Matekra adtad be a jelentkezest?

2019. ápr. 29. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, Meg Bme mérnökinfó, villamosmérnök. Az is kérdésem lenne, hogy matematikus diplomával el tudnék helyezkedni, mintha egy mérnökis lenne a kezemben? Rengetegen mondtàk, hogy mérnökivel jobban járnék, de engem a matek érdekel.
2019. ápr. 29. 19:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Válaszolva az előződre, magára a nehézségekre, hogy speciel neked mi volt nehéz, másabb, mint a középsuli, szóval, hogy mire számítsak :)
2019. ápr. 29. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mernokis dologra nincs ra latasom, ok ugy specifikusabb matekot/fizikat tanulnak mas jelolesek stb.

Nehezseg, hat az hogy onalloan kellett mindent, es ravenni hogy tanuljak, igazi kin volt az elso ket het...

Allandoan almos voltam, nem volt kedvem azt belejottem.

Elhelyezkedes, nagyon sokfele lehet menni, ez attol fugg mi erdekel.

En kombinatorika fele mentem tovabb 1. Eves msc-s vagyok.

De van pl penzugyi, adathalaszat,szamotogepes matek..stb sokfele lehetoseg

2019. ápr. 29. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

adathalászat?? ez komoly? azt vágod h az illegális? XD

esetleg adatbányászatra gondoltál? XD

2019. máj. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!