Matematika tanári MA szakon milyen tárgyak vannak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 23:26
1/5 anonim válasza:
Én nem ismerem ezt a bolognai rendszert, de amikor én jártam mat-fizre, akkor az első évben algebra, geometria, analízis voltak a főtárgyak matekból. Ezek hosszú, 2-3 éves tantárgyak. Aztán jön a többi, de addigra már belül leszel, látni fogod... Geometriából kb. az első félévben lenyomták azt a sok mindent, amivel 12 évig vacakoltunk az iskolában, analízisből viszont el se jutottak odáig. :-)
2/5 anonim válasza:
Mesterképzésen már te válogatod össze a tárgyakat a matematika különböző területeiről. Emellett el kell végezned a tanári modult elemi matematikával, pszichológiával és pedagógiával.
3/5 anonim válasza:
Bocsánat, az első vagyok, és kérem figyelmen kívül hagyni a válaszomat, összecseréltem a betűket. :-)
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a linket!
2010. júl. 10. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!