Minek tanuljak ha jól akarok keresni (havi 7-800 ezer fölött)?
Melyik egyetemet szakokat érdemes választani?
Eddig ezeken gondolkodtam: agysebész vagy sebész (mondjuk akkor lehet külföldre kéne mennem) , banki tanácsadó vagy dolgozó, profi fótós.
Szerintetek milyen szakmákkal lehet itthon jól keresni?
Most fogok majd fakultálni jövőre.
Jegyeim okésak.
"Azért a "sok" pénzért oltári nagy felelősségeket kell vállalni. "
Azért ne vicceljünk már, egy foghúzásra mégis milyen felelősség tartozik? :D
Azért egy fogorvos nincs egy szinten felelőségben mondjuk egy rendes orvossal vagy pilotával stb.
Vagy épitészmérnökkel.
Egy csomó embert ismrek, akik csak pénz miatt mentek ide vagy oda.
Pl. nem hiszem, hogy bankban dolozó iraid munkások annyira szeetnének ott dolgozni. Mindenki a pénzért dolgozik ha azt vesszük.
Végülis a fogorvosnak tényleg nincs semmi felelőssége. Mer' az aztán tökmindegy, hogy az érzéstelenítőből mennyit ad vagy, hogy figyelrmbe veszi-e a gyógyszerérzékenységedet.
Hagyjuk, nagy troll vagy.
Jó akkor van valamennyi felelőssége. :D
De azért rendes orvossal ne hasonlítsad már össze, mert erről a Másnaposok jut eszembe, ahol a fogász állandóan bizonygatta, hogy ő pedig orvos :D
De fogászkodás nekem is tetszik, mert végülis orvos vagy, de annyira nem nehéz meg minden meg fizetés is sokkal jobb talán.
24-es:
Orvosira ponthatár mennyi 410-15?
500 pontból az neked lehet, hogy sok de szerintem nem az.
Válaszok még jöhetnek!!
Vagy tippek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!