Gazdasági diploma, levelezőn. Melyik egyetemen célszerű?
Nem értem, hogy az ilyen kérdéseknél miért nem írja ki a kérdező, hogy mely országrészek jöhetnek egyáltalán szóba. Ha én azt mondom, hogy a pécsi GTK-nak jó a híre, akkor mennyit segítettem, feltéve hogy te mondjuk debreceni vagy? Vagy esetleg fővárosi vagy? Rendszerint ott van sok egyetem, ahol az ember nem tudja hogy melyiknek milyen a híre, és gondolkodnia kell, hogy melyiket válassza, de akkor is le kell írd, mert nem csak Budapest létezik.
" gazdasági diploma ". Oké, de kinezted, hogy azon belül milyen szakra? Habár sok az atfedes a gazdasági szakok között, mégis van különbség az egyetemek és a szakjai között. Pénzügy azamvitelre szeretnél menni? Gazdálkodás és menedzsmentre? Marketing? Gondolom pénzügyre, de hát a "gazdasági diploma" többet is takar.
RENGETEG ilyen kérdés van a gyakori kérdéseken. Kis utánanézéssel te is hamar megtalálhatod a válaszokat. Mialatt a válaszra vársz, te is megtalalthattad volna a keresett információt.
Na de válaszolva: ha Budapesti vagy akkor a BCE/BGE/BME-t szokás javasolni, vidéken meg a 100.000 fő feletti városok gazdasági kepzeseit.
Lehet, hogy kicsit nyers volt a stílusom, sajnálom, én csak azt akartam elerni h legközelebb gondolj ezekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!