Pedagógus nap miatt máshol sem lesz pénteken tanítás?
Figyelt kérdés
Kisfiam általános iskolába jár. Már jó múltkor beharangozták, hogy május 31. péntek pedagógusnap lesz, nem lesz iskola, vehetünk ki újabb szabadságot. Erre a héten jött egy üzenet, hogy mégis lesz iskola, de csak délig, utána nincs ügyelet sem.
Úgy tudom, pedagógusnap: június első vasárnapja.
Úgy tudom: nem olyan ünnepnap, hogy országosan nem lenne sehol oktatás.
2019. máj. 28. 12:23
1/3 anonim válasza:
Nálunk van tanítás, de értekezlet miatt csütörtökön délig lesznek csak. Az igazgatónak van 5 db napja, amivel szabadon rendelkezhet, hogy mikor adja ki szünetnek. Ha ebbe belefér, tök mindegy, minek hívja.
2/3 anonim válasza:
Itt még nem szóltak, de lehet, hogy nálunk is csak délig lesznek.
Összevont ügyelet ilyenkor is van a napközi helyett. Kell, hogy biztosítsanak felügyeletet vmilyen módon.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos mi falun lakunk, itt az emberek 80%-a ráér, vagy van mozgósítható nagymama. Csak az a néhány szülő, akik dolgoznak, kapkodják mindig a fejüket, hogy már megint szabadságot kell kivenni! Azzal nem vagyunk kisegítve, hogy délig van iskola, hiszen én is 3-ig dolgozom :(
2019. máj. 28. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!