Az államvizsgán valóban kisebb eséllyel buktatnak, mint a kollokviumok vizsgáin? Az leginkább "beszélgetés" jellegű az adott tételen belül maradva? Vagy a tételt ugyanolyan részletesen kell kifejteni, mint ahogy kollokviumokon?
Egyik szakomon kellett szakdolgozatot készíteni és PPT-vel kell prezentációt tartanom. A szakdolgozatomat jelessel bírálták. A másik szakomon vannak tételsorok. Mindegyik tételem ki van dolgozva. Nincs olyan, amihez ne tudnék hozzászólni érdemben, bár van 1-2 olyan, amitől nagyon félek.
Jövő hét csütörtökön van az államvizsgám. 50 tétel van. Ha addig ismételgetem, hogy friss maradjon, akkor gondolom, nem kell attól félnem, hogy a tételes részből megbuktatnának. Jól gondolom?
Bölcsész kari MA államvizsga.
Köszönöm szépen a segítő választ!
Nekem minden tetel két részből áll, m8ndkettőről kell beszélni.
Gondolom, egy főre akkor is 15-20 perc jut, igy kétfelé osztva 10-10 percben kell beszélni a témáról.
Az aggaszt, hogy van, ahol kb. remtörténeteket mondanak. Biztos vannak szélsőséges helyzetek, hogy többen buknak államvizsgán is.
Az orvosin, építészetin biztos buktatnak államvizsgan is.
Vannak szakok ahol tényleg kb ha meg se tudsz szólalni a témaról egy mondatot se akkor van csak esélyed a bukásra. Ha rendesen készültél, szerintem ne parázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!