Ti is igazságtalannak éreztétek/érzitek az egyetemet?
Elsőéves vagyok, és azt tapasztalom, hogy mindegy, hogy belerakom a lelkem és tanulok sokat(és még úgy is érzem, hogy jól sikerült) vagy nem tanulok, ugyanúgy 2-es 3-masra sikerülnek a zh-im. Közben az "egyszer átnéztem a diákat" ismerőseim meg sorra írják a 4-es, 5-ös dolgozatokat.
Nem alacsony pontszámú képzésen vagyok (450 ponthatár), de egyre inkább butának érzem magam, vagy csak, minta teljesen random osztogatnának jegyeket.
Nektek volt hasonló élményetek? Mit csináljak máshogy? Nektek mi segített?
A mindent beleadok alatt mit értesz? Az egyetem arról szól hogy megtanuld szelektálni a hasznos információkat a sallangtól. Egészen más hozzáállást követel meg mint középiskola. Van akinek ez a fajta megközelítés jobban átjön, van akinek kevésbé. +mindig lesznek olyanok, akik csak átfutják és 99%-ra írják a zárthelyiket. Életben mindig lesznek jobbak, ne hozzájuk hasonlítsd magad.
ui.: 2-es 3-mas ZH simán jó egy erősebb egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!