Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti is igazságtalannak éreztéte...

Ti is igazságtalannak éreztétek/érzitek az egyetemet?

Figyelt kérdés

Elsőéves vagyok, és azt tapasztalom, hogy mindegy, hogy belerakom a lelkem és tanulok sokat(és még úgy is érzem, hogy jól sikerült) vagy nem tanulok, ugyanúgy 2-es 3-masra sikerülnek a zh-im. Közben az "egyszer átnéztem a diákat" ismerőseim meg sorra írják a 4-es, 5-ös dolgozatokat.

Nem alacsony pontszámú képzésen vagyok (450 ponthatár), de egyre inkább butának érzem magam, vagy csak, minta teljesen random osztogatnának jegyeket.

Nektek volt hasonló élményetek? Mit csináljak máshogy? Nektek mi segített?

2019. máj. 17. 11:42
1 2
 11/12 anonim válasza:
Valami nem stimmel az biztos. Rossz tanulási módszered van vagy rossz helyen vagy.
2019. máj. 21. 16:26
 12/12 anonim válasza:

A mindent beleadok alatt mit értesz? Az egyetem arról szól hogy megtanuld szelektálni a hasznos információkat a sallangtól. Egészen más hozzáállást követel meg mint középiskola. Van akinek ez a fajta megközelítés jobban átjön, van akinek kevésbé. +mindig lesznek olyanok, akik csak átfutják és 99%-ra írják a zárthelyiket. Életben mindig lesznek jobbak, ne hozzájuk hasonlítsd magad.

ui.: 2-es 3-mas ZH simán jó egy erősebb egyetemen.

2019. máj. 23. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!