Hogy ment a biosz érettségitek?
Eduline-on olvastam, hogy a közép emelt szintnek felelt meg.
Én emelteztem, szerintem nem volt rossz feladatsor, bár én még több embertant el tudtam volna viselni, pl. szív, agy, tüdő működése. Kicsit csalódtam, hogy mennyit készültem ezekből és sehol sem kellett.
Esetleg valahol van nem hivatalos megoldókulcs? Vagy ilyen csak a népszerűbb tárgyakból szokott lenni?
A fehérje stimmelt, de én az erek helyett mást írtam (A vagy B).
Az oxidáxiós feladatban a sorrendre emlékszik valaki? Olyan szívás, egy csomó időt cseszekedtem rajta unalmamban, majd rájöttem, hogy valószínűleg csak 1 pontot ér az a 4 vagy 5 betű xD
A talajos feladatnál az a b és e betűk mik jelöltek, és a végén a grafikon melyik nagybetűt jelölte?
Meg szerintetek azért nem jár pont, ugye, ha az egyik kérdésnél csak gombákat írtam élesztőgombák helyett?
én is csak gombákat írtam xd
egyébként b d e c a asszem de tuti a b volt az eleje es c a volt a vége
fuha oxidacional eloszor ugye 1.elfogy az oxigen a tulterheles miatt 2.telitodik az elektronszallito a term.oxidacioban 3NADH nem tudja leadni 4felhalmozodik 5leall a citratkor a felhalmozodott nadh miatt
a szikesedesnel a karikak az ionok voltak, nyilak az ionaramlas, a sáv meg az ontozoviz
A javítókulcs függvényében hogy sikerült?
Én figyelmetlenségből vétettem pár olyan orbitális hibát, hogy az rögtön 1-est érdemelne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!