Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik szegedi koli lenne a...

Melyik szegedi koli lenne a számomra megfelelő?

Figyelt kérdés
Biológia szakon tanulok tovább Szegeden.Messze lakok,így kénytelen vagyok koliban lakni.Valaki segítene nekem aki ebben tapasztalatokat szerzett már?!Fontos lenne,hogy tisztább koli legyen,közel az egyetemhez meg miegymás.És érdekelne,hogy van-e olyan koli ahol ketten lakunk max és van fürdőszoba?
2010. júl. 6. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen koliról szerintem ne is álmodj. Orvosinak van olyan kolija, ahol minden szobához van fürdő, de szerintem ott sem ketten laknak egy szobába:D Az már tényleg luxus.

Bár állítólag az öthalmi diáklakások kb olyanok, mint egy albérlet:) (De gondolom ezekben sem ketten laknak, bár ki tudja) De az kint van a fenében...a Szeged táblán túl:D

Szerintem az lesz a legjobb, ha megnézed a kolik honlapját, megkeresed térképen merre vannak:) És amelyik szimpi, azt választod:D

Itt egy lista: [link]

2010. júl. 6. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Az Eötvös koli még nagyon közel van mindenhez, és ott ketten is laknak, de az szakkollégium, szóval oda nagyon pro-nak kell lenned.
2010. júl. 6. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Öthalmiban hárman laknak egy egyszobás-konyhás-fürdőszobás lakásban, vagy hatan háromszobás-konyhás-fürdőszobás lakásban. Pont mint az albérlet, buli nem a folyóson van, hanem külön épületben, szóval nyugodt stb. És lehet tanulni is. Csak messze van. A busz 15 perc alatt ott van a Belvárosból, viszont csak félóránként, hétvégén meg óránként jár.

Biosz szakon az Újszegedi kolikat javaslom (Móra, Herman), nem az Eötvöst. Az első félévben van matek, meg egy csomó kémia óra, azok a Belvárosban vannak, de utána felsőbbévesként már szinte csak bioszos óráid lesznek, és azok meg Újszegeden vannak a kolik épületétől kb. fél percre. Viszont ezekben a kolikban emeletenként egy fürdő és egy konyha van. Szobánként 2-3-4 ember.

Károlyi koli a Belváros legszélén van, de Újszegedtől a másik irányban. Matek, kémia órára könnyen bejutsz, de Újszegedre nem könnyű. Szintén 1 fürdőszoba/emelet (kb. 20-30 szobára)és hajnalig dübörgő zene a szobád előtt. Szobánként 3 ember.

Ebből tudsz választani.

2010. júl. 8. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
A legnagyobb gondom,hogy nem vagyok szegedi,és egyáltalán nem ismerem a várost.Remélem belejövök,persze ha felvesznek.
2010. júl. 10. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!