Melyik szegedi koli lenne a számomra megfelelő?
Ilyen koliról szerintem ne is álmodj. Orvosinak van olyan kolija, ahol minden szobához van fürdő, de szerintem ott sem ketten laknak egy szobába:D Az már tényleg luxus.
Bár állítólag az öthalmi diáklakások kb olyanok, mint egy albérlet:) (De gondolom ezekben sem ketten laknak, bár ki tudja) De az kint van a fenében...a Szeged táblán túl:D
Szerintem az lesz a legjobb, ha megnézed a kolik honlapját, megkeresed térképen merre vannak:) És amelyik szimpi, azt választod:D
Itt egy lista: [link]
Az Öthalmiban hárman laknak egy egyszobás-konyhás-fürdőszobás lakásban, vagy hatan háromszobás-konyhás-fürdőszobás lakásban. Pont mint az albérlet, buli nem a folyóson van, hanem külön épületben, szóval nyugodt stb. És lehet tanulni is. Csak messze van. A busz 15 perc alatt ott van a Belvárosból, viszont csak félóránként, hétvégén meg óránként jár.
Biosz szakon az Újszegedi kolikat javaslom (Móra, Herman), nem az Eötvöst. Az első félévben van matek, meg egy csomó kémia óra, azok a Belvárosban vannak, de utána felsőbbévesként már szinte csak bioszos óráid lesznek, és azok meg Újszegeden vannak a kolik épületétől kb. fél percre. Viszont ezekben a kolikban emeletenként egy fürdő és egy konyha van. Szobánként 2-3-4 ember.
Károlyi koli a Belváros legszélén van, de Újszegedtől a másik irányban. Matek, kémia órára könnyen bejutsz, de Újszegedre nem könnyű. Szintén 1 fürdőszoba/emelet (kb. 20-30 szobára)és hajnalig dübörgő zene a szobád előtt. Szobánként 3 ember.
Ebből tudsz választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!