Az a 4-5 tanár aki bent van szakdoga/ diplomamunka védésen tényleg elolvassa azt a sok 60-80 oldalas dolgozatot?
Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 00:17
1/10 anonim válasza:
Nyilván elolvassa, hiszen akkor hogyan kérdezne rá dolgokra belőle? Mi pl. előre megkapjuk a kérdéseket is, hogy fel tudjunk rá készülni.
2/10 A kérdező kommentje:
Nálunk az a baj sajnos esély nincs jobbat kapni mint a szakdoga jegy. BSc-n mindenki azt kapta vagy rosszabbat. Viszont még azt a srácot is átengedték aki full más tanszék témájából csinált egy bűn rossz dolgozatot úgy hogy 1 mondatot nem tudott elmondani. A kérdések meg olyanok voltak hogy esélytelen volt rá válaszolni...
2019. máj. 9. 01:22
3/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Maximum a bevezetőt, hipotézist és az eredményeket olvassák el szerintem. A leglényegesebb dolgokról úgyis beszélsz a védésen részletesebben, az alapján tudnak kérdezni. Hiszen úgy célszerű megcsinálni a prezentációt, hogy aki nem olvasta is értse a lényeget. A lényeg hogy a konzulensed tuti elolvasta. Nekem például szerencsém volt, mert a témavezetőm volt a szakirány felelős és bent volt védésen és itt-ott megerősítette a válaszaimat, mivel nálunk nem adták meg előre a kérdéseket, így jól is jött. :)
4/10 anonim válasza:
Csak a konzulens olvassa el nálunk, a többi tanár max a bevezetőt és az összefoglalót.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, hány védés van, de az absztraktot, tartalomjegyzéket elolvassa mindenki; a bírálók olvassák el az egészet.
6/10 nemaRendőrség válasza:
Lol dehogy olvassuk. Azért van a prezentáció, majd abból kérdezünk.
A diák meg úgysem fog olyat mondani hogy "Mint írtam a szakdolgozatban...", mert fosik hogy ne kettest kapjon így a végén
7/10 anonim válasza:
A konzulens elolvassa, ismeri, a többiek csak az összefoglalóját.
Az én szakdolgozatom pl államvizsga előtt kb 3 perccel került a vizsgabizottság elé.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi. Amugy tok vicces hogy amikor bsc-n vedtem az aki a tanarom mellett javitotta bent se volt a vedesen igy az a maradek tanar kerdezgetett ilyen olyan dolgokat. Bar elegge kotozkodosek voltak....
2019. máj. 9. 10:57
9/10 anonim válasza:
8: Vannak tanárok akik eléggé szkeptikusak, főleg mostanában amikor már kb 150.000 Ft-ért lehet szakdolgozatot íratni másokkal. Nem feltétlenül kötözködni akartak, csak vannak akik biztosra akarnak menni, hogy érted is amiről beszélsz és nem csak bemagoltad azt amit valaki más csinált.
10/10 A kérdező kommentje:
Az lehet csak rossz ez mert bsc-n ket bizottsag van. Az egyik laza tanarokkal szorja az otost a masik meg ez. Na de mscn meg a nagy kutyak lesznek bent szoval jo moka lesz az is :D
2019. máj. 9. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!