250 óra feletti hiányzás után mire számítsak?
Figyelt kérdés
Betegség miatt hiányoztam ennyit, mind igazolt óra. Még tanköteles vagyok így is elküldhetnek az iskolából? Vagy osztályozóra? Igazából mindenből van annyi jegyem hogy le tudjanak zárni.2019. máj. 8. 18:42
2/9 anonim válasza:
engem 240 valahány órával az egyik kedves tanárom nagyon el akart küldeni osztályozó vizsgázni, kb. küzdött azért, hogy kiszúrjon velem, de a többi tanár úgy gondolta, hogy felesleges, mert megvan az elegendő jegyszámom. Szintén igazolt hiányzások voltak. Erről egy tanárcsoport fog értekezni, de valószínűleg nem fognak vizsgáztatni, főleg ha nem vagy rossz tanuló.
3/9 A kérdező kommentje:
Mióta iskolába járok még SOHA nem hiányoztam ennyit csak max 80-90 órát egész évben. Gimnáziumba járok egyébként
2019. máj. 8. 18:46
4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rossz tanuló.. Tavaly is 4,5-6 voltam
2019. máj. 8. 18:47
5/9 Banna97 válasza:
Papiron már sajnos osztályozóra kellene küldeniük,akarmennyi jegyed is van,ugyanis meg van adva hogy melyik oran hany szazalekot lehet hianyozni,ennek tullepese eseten osztalyozo,valamint a 250ora hianyzas is ezt vonja maga utan.
A tanaraid joindulatan fog mulni,hogy “megfeledkeznek” e errol vagy sem.
6/9 anonim válasza:
Ha van elég jegyed nem kötelezhetnek ennek ellenére sem osztalyozora.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ugye nem kell attól tartanom, hogy kirúgnak/évet kell ismételnem?
2019. máj. 10. 19:25
8/9 anonim válasza:
attol nem:). max osztalyozora kuldhetnek ha rossz kedvuk van :/
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor most megnyugodtam ☺️
Az osztályozó se lesz valami nagy cucc ha kiírnak mert pótolom az anyagot meg haladok vele. De am javarészt bejárok dogát írni
2019. máj. 10. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!