Pár nap múlva lesz fegyelmim 37 óra igazolatlan hiányzás miatt, mire számítsak?
Középiskolában voltam fegyelmin diákvédelmis diák, és voltam vádlott is hiányzások miatt. Istenem, elfoglalt voltam.
Mindenképp döntsd el, hogy szeretnél-e még maradni (sztem szeressél :) ) és úgy állj hozzá. Eddig valamit rosszul csináltál, te is tudod, hogy mit, de most eljött az idő, hogy megbánj, megváltozz. Mikor lehetőséged lesz elmondani, hogy mi történt, mond meg a bizottságnak, hogy eddig hülye voltál, most szeretnél tényleg megváltozni, adjanak neked esélyt, ha nem változol, ki tudnak rugni 1 hónap múlva is stb. Ha komolyan gondolod, akkor ők is látni fogják, és adnak esélyt amit nem szabad eljátszani.
Ha viszont nem lesz érzelmi jelenet:
Akkor ha jól tudom 18. élet évét betöltött tanuló 30 óra felett elbocsátandó, kivéve ha a tantestület másképp nem határoz. Sorsod a tanáraid kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!