Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolcon kit hova vettek fel...

Miskolcon kit hova vettek fel (gimibe)?

Figyelt kérdés
Sikerült bekerülnöd oda ahova szerettél volna? :D

2019. ápr. 29. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna én még nem tudom. Bosszantó. Már lerágtam mind a 20 körmöm. A honlapokon semmi nincs, mai napon 1 elutasítót kaptam.

5 iskolát jelöltem meg, 1 küldött levelet.

Ilyenkor mi van??

30.ig kell kiértesíteni nem?

2019. ápr. 30. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, addig elvileg. De én sem kaptam még meg minden iskolából:D
2019. ápr. 30. 15:12
 3/7 anonim válasza:
Én se kaptam csak 2 iskolából még. Elvileg volt már olyan amikor valakinek május elején érkezett meg. Amit tudtok tenni és nálunk tanácsolták is az az, hogy telefonáljatok be és akkor elvileg mondanak valami hasznosat meg megtudják nézni a rendszerben.
2019. ápr. 30. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! :)

A leveket április 30-ig kell postázni. Szóval ma minden iskola feladta a leveleket, az viszont nem rajtuk múlik, hogy a levél mikor érkezik meg. Ugye ha ma nem jött meg, akkor már csak 2-án tud, elvégre holnap munaszüneti nap.

Akkor kell betelefonálni, ha május 6-ig nem érkezik leveled, mert akkor valószínűleg elkeverték. De ne aggódj, 2-án valószínűleg már megjön.

Szorítok, hogy felvegyenek oda, ahová leginkább akarsz menni. :)

2019. ápr. 30. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:

(Ezt az első válaszolónak írtam.)

Egyébként én nem miskolci vagyok, de szerencsére igen, felvettek abba az iskolába, ahová szeretnék menni. :D

2019. ápr. 30. 20:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök neked/nektek! Ma végre megérkezetek a levelek. Felvettek álmaim gimijébe.❤️
2019. ápr. 30. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok! ❤😍
2019. máj. 1. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!