Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki, hogy all a matematika...

Ki, hogy all a matematika erettsegihez?

Figyelt kérdés

En kisse izgulok a 7.etol....

De kb 60-70%ot varok :)

2019. ápr. 29. 06:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én korábban jobban izgultam, mert mikor itthon gyakoroltam 55-65%ra sikerültek az érettségik. Elkezdtem magántanárhoz járni, most már olyan 80-90%ot szoktam elérni, szóval bízom benne, hogy rendes érettségin is meglesz ennyi.
2019. ápr. 29. 07:33
 2/5 A kérdező kommentje:
En ugy vagyok vele hogy 2014ig visszamenoleg mindrgyiket megoldom kb 80%korul.... de kivancsi leszek hogy most mik lesznek
2019. ápr. 29. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
82-96% között sikerültek a gyakorlók, szóval akkor éjjel fogok tudni aludni. Én a töritől félek, főleg az esszétől. Magyarból csak majd a szóbelire kell évszámokat/embereket/azok szándékát/satöbbi tanulni (és ott is csak húsz tételnyit), de töriből már most is az egész anyagból, és főleg rossz, hogy nincs kronológia az atlaszban. :(
2019. ápr. 29. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerencse nekem mar minden mas meg van
2019. ápr. 29. 19:05
 5/5 anonim válasza:

Nem akarom a tanárok féle sablon szöveget tolni, de én tavaly estem túl rajta.

Félni abszolút nem érdemes, az első rész nagyon ovis szint, a másodikban pedig rengeteg az idő, a nehezebb feladatokat is többször áttudod majd olvasni.

Sok sikert!

2019. máj. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!