Esztergom Balassa Bálint szakkimnázumról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy rossz sokan pedig azt, hogy jó most akkor melyik? Érdemes oda menni? Jók a tanárok? A diákok milyenek?2019. ápr. 26. 21:15
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom aktuális e még a kérdés :D de én oda jártam,ott is végeztem.Hát mit is monjdak.Igazából ott is van egy légkör amiben vagy jól érzed magad vagy nem.Nálam ez változó volt.Volt,hogy tök jók voltak a sulis napok mindenféle ökörséget csináltak az osztálytársaim ilyesmi.Mondjuk a mi osztályunkat nagyon szerették az osztályfőnök is jó volt.Aki ott volt magyar tanárom már elment másik suliba..ő volt az egyik legjobb tanár,az angol oktatás szörnyű..a matek tanárom is nagyon jó volt,a töri hát is-is
Vendéglátón végeztem az jó volt(oktatás is )
A diákok a legutolsó évemben(maradtam okj) borzasztóan viselkedtek..a legalja..
Így vissza gondolva inkább mentem volna Dorogra :DD
Remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!