Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha felvesznek oda, ahova nem...

Ha felvesznek oda, ahova nem akarok menni, akkor?

Figyelt kérdés
Ha az első helyre felvesznek, akkor ugye a többiből elutasítanak. De én oda szeretnék menni, amit 2.-nak jelöltem meg. Remélem nem fognak az elsőhöz felvenni, de ha mégis, lehet fellebbezni a második iskolánál?

2019. ápr. 24. 16:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Remélem nem fogok bekerülni oda, még egyik iskola sem rakta fel, meg ugye április 30.-án értesítenek minket. Azért reménykedek, hogy nem fognak felvenni. Az első a városban a legerősebb gimi, ott 38. vagyok az ideiglenesen, ebből 14et vesznek föl, szóval nagyon nagyon remélem hogy nem fognak felvenni. A második a városban a legerősebb szakgimi, ott a nyelvi infó szakon vagyok 5., tehát ha nem vesznek föl 1.-re,ott biztosan benn vagyok. De akkor milyen esetekben lehet fellebbezni? Iskolából is volt egypár tanuló, akik egy-két helyre így kerültek be.
2019. ápr. 24. 17:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Mégis mi a tökömért kellett beírni azt a sulit, amiről hallani se akarsz?????
2019. ápr. 25. 07:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Abba az iskolába kell beiratkozni, ahová először felvettek. Később persze lesz lehetőség átiratkozni, amennyiben fogad az iskola. Jogorvoslattal akkor lehet élni, ha nem vesznek fel sehova.

Nem értem miért írtál be egy olyan iskolát, ahová nem szeretnél menni, pláne első helyre. Magadra vess.

2019. ápr. 25. 07:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Amikor le kellett adni a jelentkezési lapot, akkor még szívesen mentem volna oda, de utána kiábrándultam az iskolából, nem szívesen mennék oda, + a szüleim akarták hogy mindenképp maradjon az az első
2019. ápr. 25. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Március 22-ig lehetett módosítani. Most már nem tudsz mit csinálni.
2019. ápr. 25. 17:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Végül mégiscsak a 2. helyre, ahova szívesen mennék vettek fel😌
2019. ápr. 26. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!