Ha felvesznek oda, ahova nem akarok menni, akkor?
Akkor miért nem így adtad le a felvételi lapot?
Nem, nem lehet utólag variálni.
a határidőt nem tudom pontosan, de ha jól tudom, most még lehet változtatni a megjelölt sorrenden
nézd meg felvin
Gondolt végig: felvesznek A helyre te meg mész a B helyre hogy hát te nem akarsz ott tanulni. Szerinted mi a bánatot tud kezdeni az az iskola ezzel? Maguknak követelnek? Az A iskola se tud mit kezdeni veled, max akkor nem vesznek fel és tanköteles diákként automatikus bekerülsz egy gyűjtő iskolába. Nem tudsz egyik iskolánál se fellebbezni, mivel ez a saját hibád miatt történt.
Amúgy meg ha nem olyan iskola ahova nagyon nehéz bejutni akkor megpróbálhatsz ősszel átiratkozni, de ha az első helyre vettek fel oda kell először beiratkoznod. Tanév elején szoktak keverni, lehet lesz üresedés vagy anno nálunk bővítették is az osztály létszámát, szóval ha mázlid van még az elején át tudsz iratkozni.
megnéztem neked :)
Egyszeri sorrend módosítás határideje 2019. július 10.
szóval még nincs semmi veszve
Üdv!
Nem tudom, hogy milyen feltételekkel és indokokkal, de lehet!
2 konkrét példát is tudok, az egyik esetben a lányt a felvétele után baleset érte, így fizikailag képtelen lett elvégezni a szakot és az adott munkakörben dolgozni. A másik esetben anyagi okok miatt lépett vissza a srác.
Velük vedd fel a kapcsolatot: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!