Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jár -e egy PedII-es minősítésű...

Jár -e egy PedII-es minősítésű pedagógusnak a Ped II szerinti bérezés automatikusan a minősítés hivatalossá válásától minden további nélkül?

Figyelt kérdés

A kérdésem: ha van egy Ped I-es tanár és elvégzi a minősítési procedúrát és Ped II lesz, akkor jár -e neki automatikusan minden további nélkül a PedII szerinti bérezés?

Vagy az iskola aki a munkáltató (nem állami iskola) mondhatja azt hogy neki semmi szüksége egy Ped II-es tanárra jó neki a PedI is, tehát adja tovább a Ped I bért és kész? Tudomása van tehát a hivatalos Ped Ii minősítésről de nem érdekli nem veszi figyelembe? Ez így szabályos?

2019. ápr. 22. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha állami iskolában vagy alkalmazva ped I.-ként és sikeresen megvédted a portfoliódat például ebben a hónapban, akkor a következő naptári év (jelen esetben 2020) január 1-től kapod meg a ped2 fizetést.

Ha egyházi vagy alapítványi iskolában dolgozol akkor sok minden függ, hogy mi van a szerződésedben. Nem biztos, hogy közalkalmazottként alkalmaz ilyenkor a munkáltató. Én dolgoztam olyan alapítványi suliban ahol bruttó 300 ezerért mindent meg kellett csinálnom tanárként. Ott is hagytam ez volt életem legjobb döntése.

2019. ápr. 22. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Kösz
2019. máj. 7. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!