Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Máshol is van angol "szintenta...

Máshol is van angol "szintentartó" tanóra érettségi után (12. -ben), vagy ez csak az én gimim hülyesége?

Figyelt kérdés
Idén érettségizek, osztályozó már megvan 11-12-re, de jövőre kötelező lesz bejárni angol szintentartó órára (heti 2x)
2019. ápr. 16. 14:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam, a győri Kazinczy gimiről van szó.
2019. ápr. 16. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Nyelvvizsgaval hogy állsz? Mert nekünk úgy lehetett elkerulni ezeket az orakat ha volt nyelvvizsgánk és mivel ha jól ertelmezem nektek már kell lehet azért van ez így
2019. ápr. 16. 14:40
 3/8 A kérdező kommentje:
c1 megvan...
2019. ápr. 16. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Én 11.-ben csináltam emelt előrehozottat és 12.-től nem jártam be órára, meg az se, aki közepezett.

Ez eleve értelmetlen, nem lehet kötelező, ha egyszer már végeztél azzal a tárggyal (megvan a 12.-es jegyed és érettségid). Ha nem jársz be, mit csinálnak? Nem adhatnak egyest, mert már megvan a jegyed, ami (az osztályozóvizsga ténye) bekerül a 11.-es bizibe is a "jegyzetek" részhez.

Nyelvvizsgával viszont nem fogod tudni kiváltani az órára járást #2

2019. ápr. 16. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem hogy nekünk nyelvvizsga és érettségi is kellett ahhoz hogy kiváltsuk és ezert merült fel bennem a gondolat ,hogy akkor lehet nekik is így van.
2019. ápr. 16. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
A nagy f**t, erre nem kötelezhetnek, ha akarnak se, megmondod, hogy nem kötelezhetnek rá és kész. Ha leérettségizel, nem vagy köteles többet bemenni, ez a jogszabály.
2019. ápr. 16. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 az se normális. CSAK érettségi elég. A többi az már az iskola és a tanárok részéről sz.patás.
2019. ápr. 16. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne járj be, ha nem akarsz, semmilyen következménye nem lehet. Ha leérettségiztél, vagyis teljesítetted a tantervi követelményeket, akkor egyszerűen nem is lehet ilyen tantárgyad, nincs érettségi utánra vonatkozó tanterv. Ha valami ilyesmi lenne, annak a pedagógiai programban kéne szerepelnie, ami a honlapon elérhető. Ha fenyegetőznek, akár fel is lehetne őket jelenteni a tankerületnél. Érthetetlen, hogy miért erőltetik (már tanárfölösleg sincs, pedig az lehetne logikus magyarázat, hogy kell a tanároknak az óra, de így is túlóráznak), semmi közük a nyelvtudásodhoz érettségi után.
2019. máj. 31. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!