Máshol is van angol "szintentartó" tanóra érettségi után (12. -ben), vagy ez csak az én gimim hülyesége?
Figyelt kérdés
Idén érettségizek, osztályozó már megvan 11-12-re, de jövőre kötelező lesz bejárni angol szintentartó órára (heti 2x)2019. ápr. 16. 14:38
1/8 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam, a győri Kazinczy gimiről van szó.
2019. ápr. 16. 14:40
2/8 anonim válasza:
Nyelvvizsgaval hogy állsz? Mert nekünk úgy lehetett elkerulni ezeket az orakat ha volt nyelvvizsgánk és mivel ha jól ertelmezem nektek már kell lehet azért van ez így
3/8 A kérdező kommentje:
c1 megvan...
2019. ápr. 16. 14:42
4/8 anonim válasza:
Ez hülyeség.
Én 11.-ben csináltam emelt előrehozottat és 12.-től nem jártam be órára, meg az se, aki közepezett.
Ez eleve értelmetlen, nem lehet kötelező, ha egyszer már végeztél azzal a tárggyal (megvan a 12.-es jegyed és érettségid). Ha nem jársz be, mit csinálnak? Nem adhatnak egyest, mert már megvan a jegyed, ami (az osztályozóvizsga ténye) bekerül a 11.-es bizibe is a "jegyzetek" részhez.
Nyelvvizsgával viszont nem fogod tudni kiváltani az órára járást #2
5/8 anonim válasza:
Én úgy értettem hogy nekünk nyelvvizsga és érettségi is kellett ahhoz hogy kiváltsuk és ezert merült fel bennem a gondolat ,hogy akkor lehet nekik is így van.
6/8 anonim válasza:
A nagy f**t, erre nem kötelezhetnek, ha akarnak se, megmondod, hogy nem kötelezhetnek rá és kész. Ha leérettségizel, nem vagy köteles többet bemenni, ez a jogszabály.
7/8 anonim válasza:
#5 az se normális. CSAK érettségi elég. A többi az már az iskola és a tanárok részéről sz.patás.
8/8 anonim válasza:
Ne járj be, ha nem akarsz, semmilyen következménye nem lehet. Ha leérettségiztél, vagyis teljesítetted a tantervi követelményeket, akkor egyszerűen nem is lehet ilyen tantárgyad, nincs érettségi utánra vonatkozó tanterv. Ha valami ilyesmi lenne, annak a pedagógiai programban kéne szerepelnie, ami a honlapon elérhető. Ha fenyegetőznek, akár fel is lehetne őket jelenteni a tankerületnél. Érthetetlen, hogy miért erőltetik (már tanárfölösleg sincs, pedig az lehetne logikus magyarázat, hogy kell a tanároknak az óra, de így is túlóráznak), semmi közük a nyelvtudásodhoz érettségi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!