Szerintetek ez elfogadható diplomamunka egy ilyen komoly szakon?
Figyelt kérdés
Nem az enyém, de valahol érdekesnek (és felháborítónak) találom, hogy egy 10 oldalas diplomamunkát egy (BSC) matematikus szakon elfogadnak. Pláne egy ilyet, csupa mese.
2010. júl. 4. 20:44
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem a Te dolgod, valószínű nem jártál még matek szakra. Egyébként tudod ki a témavezetője? Lovász, a világ egyik legnagyobb matematikusa... Ismétlem, foglalkozz a saját dolgoddal.
3/10 A kérdező kommentje:
De nem Lovász írta a diplomamunkát.
2010. júl. 4. 21:43
4/10 anonim válasza:
Második vagyok, igen, kedves kérdező, nem ő írta, nem tudom, Te mennyire vagy benne a szakmában, csak gondoltam, megjegyzem. Egyébként köszi a linket, el fogom olvasni a szakdolgozatot, az Általad írtaktól eltekintve érdekesnek találom.
5/10 anonim válasza:
De ha már az első pár mondatban van helyesírási hiba, akkor az azért már gáz...
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
A 30 oldalból soha nem csináltak problémát, hasonlóan magas színvonalon, ráadásul 5 éves osztatlan matematikus szakon: [link]
2010. júl. 5. 09:30
8/10 anonim válasza:
nyilván a semmiről is lehet 30 oldalt írni, s egy zseniális ötlet is pár mondatban elmondható
az ilyen dolgozatokkal a diák is, a témavezető is, az iskola is minősíti magát...
9/10 anonim válasza:
A témavezető is minősíti magát??? Tudd, hogy kiről beszélsz, ember!!!
10/10 anonim válasza:
Nem olvastam el,csak belenéztem kb miről szól.De annyit mondhatok,hogy nem a másikban kell a hibát keresni vagy leszólni-tipikus magyar mentalitás.Jobb lenne,ha a saját dolgoddal foglalkoznál.Lehet,hogy igazad van és sz@r,lehet,hogy nem(mint írtam,nem olvastam el)-és akkor mi van?Majd akiknek módjában áll erről dönteni,azok döntenek...Egyébként sem kell a szakdolgozatot annyira komolyan venni.Végül is miből áll?Abból,hogy olvasgatsz innen-onnan meg gyűjtesz egy kis adatot(jobb esetben),csinálsz statisztikát.Szóval egy komolyabb téma és nagyobb terjedelem sem jelenti azt,hogy több munka és gondolkodás volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!