Középiskola, ahol komoly nyelvtanulás folyik Budapesten, viszont ingyenes?
Eddig csak a Kürt Alapítványi gimit találtam, de az havonta negyvenezer...pedig annyira szeretnék nyelvet tanulni:(
13/L
Menj kéttannyelvű gimibe ! Én pl kölcseys,francia kéttannyelvűs vagyok. ott van még a Szent László gimi, ott olasz kéttannyelvű. Károlyi Mihály -> spanoly kéttannyelvű
Kőrösi Csoma Sándor -> orosz és német kéttannyelvű osztály is van. Karinthy -> angol és német is van :)
Lehet válogatni :)
Köszönöm szépen:)
Ezek ingyenesek?
Köszi.:) Helyileg a Kölcsey tökéletes lenne, és franciát szeretnék tanulni.
Most hetedikben 4.3 lesz az átlagom, úgy, hogy nem lesz hármasom. Szerinted van esélyem?
Nyolcadik féléve kitűnő-t tervezek, eddig az volt a baj, hogy tökéletesen megvoltam elégedve a négyessel.=/
Nem is értem, miért gondolkozol fizetős gimiken... Főleg ilyen kétes nevű "Kürt Alapítvány" dolgon, ahova kb. azon járnak, akiket sehova nem vettek fel, de apuci-anyuci jól keres ahhoz, hogy berakja a gyereket.
Nagyon jó ingyenes gimnáziumok vannak, ahol tényleg megtanítanak a nyelvre.
Kedves!
Nem értem miért okoskodsz, amikor a szövegértelmezési készséged...hogy is mondjam diplomatikusan..hagyjuk.
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy kifejezetten nem fizetős iskolát keresek. Valahogy túl egyértelmű volt. Nem baj, nem tehetsz róla. Bár ez 60 alatti IQ-ra utal, mert ez nagyon durva...
miért kell így viselkedni amikor látszik hogy tényleg a válaszolónak van igaza
minden állami középiskola ingyenes és a legtöbben van nyelvszak
kürt alapítvány már a neve alapján se mennék oda
de hogyhogy nem találsz? beírod Budapest kéttannyelvű gimnázium és kihoz 1 csomót
nem olyan nehéz ez
de ezekbe az iskolákba kérnek központi felvételit is és mivel sokan akarnak nyelvet tanulni ezért jól kell teljesítened rajta
hiába vannak jó jegyeid ha a központit elrontod akkor lehetsz kitűnő is egy erősebbe már nem vesznek fel
3. válaszolónak meg igaza van
"Nem értem miért gondolkozol fizetősön"
KÜLÖN KIÍRTAM CSESSZE MEG HOGY NE FIZETŐS LEGYEN!!!!!!!!!!
Jézusom...
istenem.....DDDDDDDD
kerestem olyan középiskolát, ahol komoly a nyelvtanulás. a kag-ot találtam, de arról kiderült hogy fizetős. bonyolult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!