Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki ajánlani esti tagozatos...

Valaki ajánlani esti tagozatos gimit?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy jó esti tagozatos gimnáziumot keresek. Lehessen emelt szintű érettségit írni is. Olvastam, hogy vannak ilyen esti tagozatok, ahol cseppet sem érdeklik a felnőtt diákok és én ennek pont az ellenkezőjét keresem. Tehát egy jó esti tagozatos gimnáziumot, ahol tényleg figyelnek rád és foglalkoznak veled. Lényegtelen hol van. A válaszokat köszi.

#tanulás #iskola #gimnázium #esti tagozat #esti tagozat gimnázium #gimi felnőtteknek
2019. ápr. 6. 19:27
 1/1 Juhász Tamás2002 válasza:

Hello, én is jövő tanévtől tervezek átmenni nappaliból esti tagozatos (4 éves) gimnáziumba, Cegléden vagy a közelében.

A tapasztaltak válaszai engem is érdekelnek.

2019. ápr. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!