Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanárok! Mernétek nyílt...

Tanárok! Mernétek nyílt szavazással az igazgatóválasztáson a jelen igazgató ellen szavazni?

Figyelt kérdés

Mit tennétek ebben a szituban? Iskola igazgatóválasztás lesz ahol a tantestület is szavaz ráadásul nyíltan. Nevesítve.

A tét az hogy a mostani mindenki által utált igazgató megy vagy marad. Vannak ellenjelöltek ha leszavazzák és az ellenjelölt többet kap,a jelenleginek mennie kell.

De az a bibi hogy a szavazás most lesz de az új igazgató (ha lesz ) csak szeptembertől. Vagyis eredménytől függetlenül a mostani gyűlölt igazgató marad őszig. És ez bőven elég neki a bosszúálláshoz.

Ilyen paraméterek mellett mernétek nyílt nevesített szavazással a jelenlegi ellen szavazni? Tudva hogy még kb fél évet ő lesz a főnökötök ha leszavazzátok akkor is?

2019. ápr. 2. 08:40
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Modjuk arra tetted fel az életedet, hogy a jővő nemzedékének példát mutatsz! Szerintem pont ez vállatad. Természetesen el kell modanod a véleményed és megfékezi az igazgatót a gyerekekért. Enyi!
2019. ápr. 2. 16:30
 32/43 A kérdező kommentje:

Kinőttem már a mesékből. Köszönöm.

A kereszteslovagok meg a legyőzendő sárkányok világa már nem az enyém. Harcoljon a franc.

2019. ápr. 2. 16:34
 33/43 anonim ***** válasza:
Hát ha már ilyen bölcs vagy akkor szerinted mi lenne helyes? Beletörödés abba, hogy jobb már nem is lehet?
2019. ápr. 2. 16:55
 34/43 A kérdező kommentje:

ez lesz.

mi más lenne? Jobb nem lesz de rosszabb még lehet bőven.

2019. ápr. 2. 16:56
 35/43 anonim ***** válasza:
Attól még hogy nem mész el szavazni attol még máskor lehet rá alkalmad a nem tetszésedet kifejezni csak meg kell várni a megfelelő alkalmat és okosan.
2019. ápr. 2. 17:09
 36/43 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a oka annak valószínűleg hogy senki nem akar,, lázadni,, bármi neműen. Mert félnek és beletörödtek.
2019. ápr. 2. 17:11
 37/43 anonim ***** válasza:

Ezzel nincs semmi baj, de naponta kiírod a kérdést, mi van ha igazgató......

Fogadd el az vagy akinek leírtad magad és nyugodj bele, nem fogsz megváltozni.

2019. ápr. 2. 17:16
 38/43 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak te benne vagy a jelzős tanári karban és esélye nincs annak, hogy megváltozz. Semmivel nem vagy több...
2019. ápr. 2. 23:47
 39/43 A kérdező kommentje:

"Semmivel nem vagy több...

"

Most azt hiszed marha nagyot és bölcset mondtál de ugyanezt leírtam mahgam is saját magamról korábban tessék csak visszaolvasni

2019. ápr. 3. 08:21
 40/43 anonim ***** válasza:
Én csak tudom, hogy így van ebben semmi bölcsesség nincs. Ez csak borzasztóan szomorú.
2019. ápr. 3. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!