Tanárok! Mernétek nyílt szavazással az igazgatóválasztáson a jelen igazgató ellen szavazni?
Mit tennétek ebben a szituban? Iskola igazgatóválasztás lesz ahol a tantestület is szavaz ráadásul nyíltan. Nevesítve.
A tét az hogy a mostani mindenki által utált igazgató megy vagy marad. Vannak ellenjelöltek ha leszavazzák és az ellenjelölt többet kap,a jelenleginek mennie kell.
De az a bibi hogy a szavazás most lesz de az új igazgató (ha lesz ) csak szeptembertől. Vagyis eredménytől függetlenül a mostani gyűlölt igazgató marad őszig. És ez bőven elég neki a bosszúálláshoz.
Ilyen paraméterek mellett mernétek nyílt nevesített szavazással a jelenlegi ellen szavazni? Tudva hogy még kb fél évet ő lesz a főnökötök ha leszavazzátok akkor is?
Miért ha titkos szavazáson EGYHANGÚLAG mindenki leszavazza, akkor az nem lesz személyhez köthető? akkor nem kell félévig még ezzel az igazgatóval dolgozni? akkor nem fogja tudni az igazgató ki szavazott (mindenki) ellene?
Okoskodhatsz, nincs baj az igazgatóval, se zárt, se nyílt szavazáson nem lenne leváltva.
Nyílt szavazáson viszont látszani fog ki gerjeszti a feszültséget, persze ha az illető felvállalná-de nem fogod. Ez a te bajod. Zárt szavazáson meg elvesznél a tömegben, mégha te egyedül szavaznál ellene akkor is.
"nincs baj az igazgatóval, "
Olyannyira "nincs " hogy ha néhány tanár ebédel az ebédlőben és megjelenik az igazgató azonnal felállnak és távoznak. Mindenki. Senki nem ül le vele egy asztalhoz.
"Rengeteg mindent csinál és senki nem szól neki semmit. „
ÓÓÓÓÓÓ azért voltak itt szép történetek. Pl csak annyit mondok kiosztott egy tanárt épp érettségi előtt nagyon durván az meg azt mondta neki nézze meg holnap ki fog ülni a helyemen az érettségin. majd másnap beteget jelentett.... szép volt! Az elnök majdnem leállította az érettségit emiatt de meg is érdemelte volna.
Úgy futkostak másik suliba és szervezték át az egész érettségit emiatt. Majd a tanár visszajött a betegségből mire vége volt az érettséginek és beadta a felmondást.
Szép volt.
"Ismererk 2 iskolát ahol hasonló volt a helyzet a tanárikar és a diákok nagy része ellment máshova + iskola feljeletése és akkor igazgató csere lett. Nem kéne megvárni...“
Én meg tudok olyat (Paulay -ott a net meg lehet nézni) ahol az igazgató és annak helyette ellen 140 rendbeli (!!!!) okirathamisítás miatt indítottka büntetőeljárást.
" De akár a munkádba is kerülhet de ezt vállaltad is amikor tanárnak álltál“
???? Hm? Micsoda? Mit vállaltam? Hogy elmondom a véleményem és ezért kirúgnak mert nem tetszik valaminek? Mert sérti valakinek az érdekét?
Ezt vállaltam? Én erre nem emlékszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!