10.ben meghúztak tesiből mert nem jártam be.Lesz pótvizsga tesiből.Van olyan ismerősötök aki volt így?Szerintetek átengednek kegyelemből?(nem vagyok egy jó fizikumú)Vagy lesznek olyanok hogy meghúznak teéjesen?
17/L
2010. júl. 4. 12:56
1/10 anonim válasza:
Hát, ha azért húztak meg, mert nem jártál be, akkor nem hiszem, hogy túl jóindulatúak lesznek. Ha azért buktál volna, mert nagyon nem megy a tesi, akkor még talán elnézőbbek lennének, szerintem, de így nem hiszem hogy sok jóra számíthatsz.
lényeg, hogy menj be, és lássák az igyekezeted! Szerintem ha a tőled telhetőt megteszed, akkor átengednek! De jogilag buktathatnak.
2010. júl. 4. 13:01
3/10 anonim válasza:
Bocs de megérdemled. Miért olyan marha nehéz bejárni tesire? Vagy legalább kicsit próbálkozni. A kettest már a semmire is megadják szinte órán...
2010. júl. 4. 13:02
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem próbának szánták, mivel nem jártál be az órákra és valahogy meg akartak büntetni... De csak nem húznak meg emiatt... Gondolom kapsz levelet, hogy mit kell teljesíteni és van bő 1,5 hónapot, hogy felkészülj! :)
Egyébként a mi iskolánkban buktak már énekből, tesiből, rajzból... :D Úgy, hogy szinte semmi követelmény hanyagolták az órákat.
2010. júl. 4. 13:03
5/10 anonim válasza:
* hónapot - hónapod
2010. júl. 4. 13:04
6/10 anonim válasza:
te húztad meg magad tesiből!!!!!!!!!!!!
törvény irja el, hogy mennyi a meghiányzható óra, ha azt átléped, osztályozó vizsgát kell tenned. nem a tanár volt szemét, amiért nem jártál be órára, bár ha így lenne is, igaza van.
2010. júl. 4. 13:14
7/10 anonim válasza:
13:14 vagyok
Nálunk úgy csinálják, hogy nyilván követelnek, hogy teljesíts valami szintet, de átengednek. Viszont következő évben, ha nem jársz be, tuti elvágtad magad. Ott mér nem tudsz olyat mutatni, hogy kettest kapj. Amúgy pont tesire nem jársz be? Tök móka óra... :)
2010. júl. 4. 13:17
8/10 anonim válasza:
De bazz, ez számomra annyira hihetetlen. Lehet csak nekem, mert 4 éves korom óta sportolok valamit, és mozgok, de a tesit imádtam a legjobban a suliban. Nálunk is ment a rinya, főleg a lányok keráztak, hogy nem akartak tesizni, utána meg sírtak, hogy nagy a pícsájuk. Hát mozgás nélkül nem is lesz kisebb.
2010. júl. 4. 13:24
9/10 anonim válasza:
A lányomat tavaly meghúzták tesiből, mert nem járt be. A vizsgát pedig szivatósra vették. Úgy készülj...
2010. júl. 4. 13:42
10/10 anonim válasza:
Örülj neki, hogy "csak" meghúztak. Nálunk, aki nem járt be, az IGAZOLATLANT kapott és így ki is csapták a gimnáziumból (az nem érdekelte őket, hogy tesiből vannak az igazolatlanok)...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!