Melyek az olyan egyetemi szakok, ahol tényleg azt tanítják, hogy hogyan kell az adott szakmában dolgozni?
te vagy béna, nem a szak
(üdv egy gazdaságinformatikus 1 millió nettós fizetéssel egy banknál)
Igen, eltaláltad. Az egyikben.
Egy informatikus megkapja az alapokat az egyetemen, de hogy bárhova is felvegyék, rengeteg időt kell beleölni egyedül is a tanulásba.
Na ezt az infót jó lett volna, ha tudom, amikor jelentkezem az egyetemre, azt hittem legalább egy belépő szinthez maga az egyetem eleget ad, de hát nem :D
Most meg teljesen kérdéses, hogy mennyire érdemes megpróbálnom bepótolni a hiányosságokat, vagy ilyen lyukas életrajzzal már esélyem sincs junior pozíciókat megfogni.
Szerintem rosszabb lenne fordítva, tapasztalattal, diploma nélkül. Mert diploma kell. Az én bérem 30%-al magasabb ugyanolyan munkakörben, csak a diplomám miatt. Hiaba ugyanaz a munkakör, ugyanaz a feladat sőt a helyettesem is a munkatársam...A diplomának az előrelépesben, megbecsülésben van haszna.
Tapasztalatot szerezhetsz, irj minden szóba jöhető cégnek, menj börzékre, konferenciákra, lehet először úgy fog kinézni hogy te fizetsz, de ha egy evet lehúzol jó helyen, onnantól tied a világ. Es tök mindegy hol kaptad a diplomád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!