Van esélyem bejutni a 18. kerületi Vörösmarty Mihály gimnáziumba kommunikációs tagozatra?
Szia!
Van esélyed bekerülni, eléggé elkezdett lecsúszni az iskola szinvonala. Van olyan akit 27 pontos írásbeli felvételivel felvettek. Hiába vagy 62. vagy simán bejutsz. A VM-et nagyon sokan csak másodiknak, harmadiknak jelölik, lazán bejutsz, ne parázz.
Egyébként én a nyelvi előkészitő miatt öt évet húztam le az iskolában és nagyon megbántam, hogy ide jelentkeztem. Nagyon híresztelték, hogy ez egy jó iskola. Az elmúlt 5 évben 9 angol tanárom volt és 4 német. Az iskolátol az elmúlt 5 évben elvették az ELTE előkészitői címet valamint már nem indithatnak minden osztályt előkészitős évvel. Én a helyedben nagyon megfontolnám ezt a döntést és ha esetleg még van lehetőséged megpróbálkoznék átjelentkezni valahova!
Szia! Látván, hogy ez több mint egy éves kérdés, érdekelne pár dolog:)
A németnyelvisekkel nem szoktál beszélgetni? Én ugyan benne vagyok a létszámban, de máshova megyek. Viszont a barátnőm 63. helyen van. Szerinted lenne esélye? Ez az álma, nagyon szeretne oda menni. Nem tudod, tavaly hanyadik jutottt be utolsónak? Sajnos semmit nem találtam a neten:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!