Át lehet iratkozni más középiskolába?
Igazabol pár információ a felvetelim ról . Idén írtam : a felvetelim 52 pontos lett és 33 a hozott pontszámom.
Beírtam a
Vmg drámát de nem hívtak be
Leovey ott 2 ponttal maradtam le
Deak Ferenc gimnáziumba behívtak
Illetve Zrínyi meg nem tudom
Viszont én mindenképp a vmg drámara szerettem volna menni( voltam szakkoron is ) és hogy lehet-e olyat évközben hogy iskolát váltok és így attudnanak e venni a vmg be? ( eddig mindig 1 helyezettet értem el versmondo versenyeken ill a fővároson is,)
Ezt mindig azzal a sulival kell megbeszélni, ahová át akarsz menni. Ha fogadnak, akkor nincs akadálya.
Ha nem, akkor nem tehetsz semmit.
A Vmg drámáról sokan azt hiszik, hogy kevés ponttal be lehet kerülni, mert a hozott pontot felezik, az csak max 25 pont és ezért azt írják ki, hogy szóbeli behívási határ központi+hozott pont 86 pont, a médián 114. Csakhogy médián 50 pontot ér a hozott pont. Így kiszámolható, hogy drámán 61, médián 64 pont kellett idén a szóbelihez max hozott ponttal. És 60 pont alatti központival soha nem is lehetett bejutni drámára.
Amúgy ami a kérdésedet illeti:35-36 fővel szoktak elindulni az osztályok, a meghírdetett 32-vel szemben, mindig van pár fellebbező aki épp lemaradt. Még ha el is megy valaki, az is év végén lesz, de akkor se szoktak új embert félvenni, mert a dráma órákat, kreatívokat nem tudja pótolni. Párhuzamosan végzik a Kimi alapfokú sulit is, ahol bizonyítványt is kapnak. Másik, ha most sem vagy jó tanuló, hogy bírnád?
Szia! :)
Sikerült átjelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!