Át tudok iratkozni másik Középiskolába?
Te jó ég, a nyelvtanórákat szabotáltad?
Megírnád még egyszer, vesszőkkel, tagoltan?
Tekintve, hogy még csak néhány hete kezdődött az iskola, szerintem nincs nagy gond, szakközépbe bárhova át vehetnek még ahova valószínűleg felvehettek volna egyébként is(szóval ha nem olyan rosszak a hetdikes és nyolcadikos jegyeid meg a felvételid). Egyébként nem tudok semmit a sulidról, de esetleg ajánlanám neked a Trefort Ágoston Kéttanneylvű Szakközépet Kispesten, én is ide járok. Bár rengeteg tanár van, nyilván nem tanított engem mind, de akik engem tanítanak azok közül alig van akit nem kedvelek annyira, szerintem elég jók itt a tanárok. Ez mondjuk informatikai szakközép, azért ezt is vedd figyelembe, hogy ez érdekelne-e. Van kéttanos rész, én is ott vagyok, szerintem jó. Nem tudom, hogy mennyire lenne szabad hely a mostani nulladikban... Ha komolyan érdekel akkor az a megoldás, hogy a szüleiddel együtt felkeresitek annak az iskolának az igazgatóját hova szeretnél átiratkozni és egyszerűen megkérdezitek, hogy lenne-e szabad hely, miylen feltételekkel venne át.. Bár tekintve, hogy tényleg nemrég kezdődött az iskola, szerintem csak annyi lenne, hogy az eddigieket be kell pótolnod.
Az utolsó 'és vannak szép lányok' részt nem veszem figyelembe, kérlek, abból ítélve, hogy nulladikos vagy még fiatal vagy, de azért iskolát ne ez alapján válassz már... Amúgy sem iskolában kell csajozni. A Trefortban amúgy csoda ha évfolyamonként kezdünk úgy, hogy van nyolc lány, utolsó évre legtöbször egy sincs. (Amúgy én lány vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!