Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kirakhatnak emiatt gimnáziumbó...

Kirakhatnak emiatt gimnáziumból, ha már nem vagyok tanköteles?

Figyelt kérdés

Lassan kigyűlik a 250 óra hiányzásom betegségek miatt.

Igazolatlanom egy sincs, a jegyeim is viszonylag jók és magatartásbeli problémáim sincsenek.

Az iskola házirendjében semmilyen információt nem találtam erről.

2019. márc. 11. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Kirakni nem fognak, de osztályt kell ismételned.
2019. márc. 11. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazoltak a hiányzásaid akkor nem rakhatnak ki akkor sem ha nem vagy tanköteles, viszont ha eléred a 250 órát akkor minden tantárgyból osztályozó vizsgát kell tenned. Én is sokat hiányzok idén kb.230 nál tartok szóval nem kéne több ráadásul én idén érettségizek
2019. márc. 11. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy lehet betegség nélkül összeszedni 230 ora hiányzást? :O nekem nem volt lelkiismeretem ezt megtenni gimiben. Az egyetem persze más tészta :D ott ha lehet inkább nem megy be az ember gyereke...

Ez iskola/tanár függő. Kitenni nem tesznek ki, de kiköthetik az osztályozót/ évismétlést. En azt ajánlom érdeklődj a tanároknál hogyan pózolhatnád a kiesett időt, hogy ne nyomják az osztályozót, illetve beszélnék már most az osztályfőnökkel erről, mert az ő dolga egy ilyen esetben megvédeni es kiállni azert amit te akarsz :) amugy ezt nem házirend szabályozza, hanem központilag rendelettel :)

Jobbulást!

2019. márc. 11. 23:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. márc. 11. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!