Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem gimnáziumból...

Van esélyem gimnáziumból bekerülni az MKE-re?

Figyelt kérdés
Járok külön délutáni rajzsuliba, meg magántanárhoz aki elméletet tanít, de nincsenek kapcsolataim az MKE-vel, meg a sulimnak sem... nagyon esélytelen?

2019. febr. 12. 23:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Képgrafika vagy tervező érdekel
2019. febr. 12. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz bekerülni, de még nehezebb lesz megélni belőle ha végzel is.
2019. febr. 14. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom:/ de nagyon erdekel, ez minden almom gyakorlatilag. Ha valakit nem vesznek fel elsore, masodszorra altalaban sikerul?
2019. febr. 14. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy ismerős házaspár hölgy tagja ott végzett és megkérdeztem a véleményét.

A válasz rövid és tömör volt:

"Majdnem mindenki, valakinek a valakije volt, neves elismert művészek leszármazottai."

2019. febr. 14. 23:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen errol hallottam, de hat remenykedek hogy vannak kiveteles esetek.:/
2019. febr. 15. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:

A remény száll el utoljára. De azért nézz körül máshol is, hogy a jövőd biztosítva legyen.

Sok sikert hozzá!

2019. febr. 15. 17:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!:)
2019. febr. 15. 18:58
 8/9 Lacii998 válasza:
Szia, én is oda jelentkezek, mondjuk nem gimnáziumból, meg 2 éve érettségiztem, de ha gondolod beszélhetnénk.
2019. febr. 28. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem esélytelen, bár rohadt sok meló. Ha nem vesznek fel elsőre, akkor próbálkozz újra, ha tényleg ez az álmod. Vagy vess szemet másik művészeti egyetemekre is.
2021. febr. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!